אוהבים בצק עוגיות? קבלו את המתכון המקורי מבן & ג'ריס - רק לבצק! רובי מיכאל בשיתוף בן & ג'ריס מדגים בסרטון שלב אחר שלב כיצד להכין את המתכון הביתי לנשנוש מושלם בגודל ביס או לאפיית עוגיות

 


בוקר טוב









אוהבים בצק עוגיות?

קבלו את המתכון המקורי מבן & ג'ריס - רק לבצק!

 

רובי מיכאל בשיתוף בן & ג'ריס מדגים בסרטון שלב אחר שלב

כיצד להכין את המתכון הביתי לנשנוש מושלם בגודל ביס או לאפיית עוגיות  

 

"בצק עוגיות" של בן & ג'ריס הוא אחד מסימני ההיכר הייחודיים והבולטים של הגלידה האהובה. ניתן למצוא מגוון רחב של מוצרי "בצק עוגיות" של בן&ג'ריס בשוק, החל מהפיינט בצק עוגיות, סנד-וויץ' בצק עוגיות, שלגון פיס פופ בצק עוגיות וגם את הפיסס בצק עוגיות, חטיפי בצק עוגיות שהשיקו לאחרונה בן & ג'ריס, בגודל ביס עם ליבת בצק עוגיות.

 

אוהבי הבצק עוגיות בוודאי יסכימו שתמיד יהיה להם מקום לעוד, ואם אפשר ליהנות מעוד בצק עוגיות, אז למה לא. הם ישמחו לגלות כי בן & ג'ריס שיתפו לאחרונה, יחד עם רובי מיכאל, את המתכון המקורי - רק של הבצק האייקוני ואהוב, הייחודי כל כך לגלידת בן&ג'ריס.

 

מדובר במתכון קל להכנה ובטוח לאכילה גם ללא אפיה של הטעם האהוב והמתוק, לנשנוש מושלם, תוספת אקסטרה של בצק לגלידה האהובה, או כבסיס לאפיית עוגיות.

 

המצרכים:

כוס קמח לבן מפוסטר – 140 גרם

כוס סוכר חום דמררה – 200 גרם
120
גרם חמאה קרה
2
כפות שמנת מתוקה – 20 גרם
כפית תמצית וניל
חצי כפית מלח דק
חצי כוס שוקולד צ׳יפס – 75 גרם

 

אופן ההכנה וזמן הכנה : 15 דקות

 

1.     ראשית נפסטר את הקמח.
מחממים תנור על 120 מעלות טורבו.
במגש מרופד נייר אפייה מרדדים את הקמח ומכניסים לתנור למשך 12 דק׳, לאחר 6 דק׳ יש לערבב עם מזלג את הקמח ולהמשיך עוד 6 דק׳ בתנור.
מוציאים את הקמח המפוסטר לצינון של כ-15 דק׳ ועד לטמפ׳ החדר.

 

2.     בקערה של המיקסר שופכים כוס סוכר וקוביות של חמאה קרה. מפעילים את המיקסר על מהירות איטית יחד עם וו פדל עד לקבלת תערובת קלילה ורכה.

 

 

 

 

3.     מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל ומלח. ממשיכים ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. עוצרים ומוסיפים את הקמח המפוסטר פנימה. מפעילים את המיקסר בחזרה עד לקבלת בצק.

 

4.     מוסיפים את השוקולד צ׳יפס, ערבוב אחרון וסיימנו!

 

5.     מגישים ונהנים! ניתן לאכול מיד או לשמור במקרר בקופסה אטומה עד שבוע או חצי שנה במקפיא.

ואם תרצו, אפשר גם לאפות ולאכול כעוגיות.

 

לינק לסרטון המתכון של רובי מיכאל: https://www.instagram.com/reel/DE2YdM7MbOR/?utm_source=ig_web_copy_link

 

לינק למתכון באתר בן & ג'ריס:

https://www.benjerry.co.il/recipes/edible-cookie-dough/

 

 

 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

חדש בישראל: המותג המקצועי לטיפוח ועיצוב השיער L'Oréal Professionnel משיק את הדור החדש של מחליק לעיצוב השיער: SteamPod 4 מחליק חדשני בטכנולוגיית אדי מים מתקדמת המונע נזקים לשיער שומר על הברק והרכות הטבעית של השיער, תוצאה חלקה פי 3 במהירות גבוהה יותר הטכנולוגיה החדשה מאפשרת התאמת טמפרטורה אישית לכל סוג שיער ואחיזה נוחה.

Dyson מציגה את מייבש השיער החדש Dyson Supersonic r™

מנקים הרגלים ישנים: מחקר חדש של דייסון חושף שכולם רוצים בית נקי, אבל בפועל, עלולים ללכלך את הרצפה עוד יותר..