מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים כמו במסעדה לא צריך לצאת מהבית למסעדה תאילנדית כדי לאכול מנה טעימה ומושלמת של נודלס וטופו מוקפצים. המותג הקולינרי 'מאסטר שף' , חולק מתכון קל, מהיר להכנה וטעים במיוחד של להכנה בבית

 


בוקר טוב






מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים כמו במסעדה

 

לא צריך לצאת מהבית למסעדה תאילנדית כדי לאכול מנה טעימה ומושלמת של נודלס וטופו מוקפצים.  

המותג הקולינרי 'מאסטר שף' , חולק מתכון  קל, מהיר להכנה וטעים במיוחד של להכנה בבית.   

 

מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים:

 

מצרכים ל-4 מנות:

 

1/2 חבילה נודלס להקפצה של המותג מאסטר שף

1 חבילת טופו חתוך לקוביות

3 כפות שמן

4 כפות רוטב סויה מאסטר שף

4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

2-3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף

1 גזר חתוך לרצועות דקות

1 כוס רצועות דקות של כרוב

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

אופציונלי: אפונה ירוקה/ תירס / נבטים

אופן ההכנה:

1.     משרים את הטופו ב-2 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה.

2.     מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה

3.     בווק גדול מחממים שמן. מקפיצים את הטופו במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הירקות ומקפיצים ביחד עוד 2-3 דקות על אש גבוהה.

4.     מוסיפים את הרטבים: סויה, טריאקי וצ'ילי מתוק. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים ביחד עוד כמה דקות

5.     להגשה: מעטרים בכוסברה, בצל ירוק ושומשום.

 

בתיאבון  😊

 

 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

תערוכת "עץ החיים"- תציג ב 14.4.2024- 27.4.2024 בגלריה על האגם ברעננה

תערוכה חדשה: "אביב מתעורר" "פרחי האביב הם חלומות החורף, שעליהם אנו מספרים בבוקר, בשבתנו ליד שולחן המלאכים" (ח'ליל ג'ובראן)

תערוכה חדשה נפתחת בגלריית רמת אביב: "מעבר לקשת"