רשת קפה גרג ותנובה יוצאות בשיתוף פעולה: במסגרתו יושק תפריט חדש המבוסס קוטג’ בכל סניפי רשת גרג
בוקר טוב,
רשת קפה גרג ותנובה יוצאות בשיתוף פעולה:
במסגרתו יושק תפריט
חדש המבוסס קוטג’
בכל סניפי רשת גרג
רשת קפה גרג ותנובה
יוצאות בשיתוף פעולה, במסגרתו במהלך חודש
נובמבר יוגש בכל סניפי רשת קפה גרג ברחבי הארץ תפריט במהדורה מוגבלת המבוסס כולו
על קוטג’ תנובה - אחד המוצרים
האייקוניים והפופולאריים ביותר במטבח
הישראלי.
בשנתיים האחרונות הפך
הקוטג' לאחד הלהיטים הגדולים ברשתות החברתיות, עם אלפי סרטונים, מתכונים וגרסאות
ויראליות שמציגות מגוון מנות על בסיס הגבינה הישראלית האהובה. מיליוני גולשים
ברחבי העולם מגלים מחדש את הגבינה הכי ישראלית שיש במגוון מתכונים - ממאפים מלוחים
ועד קינוחים.
על רקע הטרנד שתפס
תאוצה בקרב הציבור הרחב, קפה גרג ותנובה יוצאים בשיתוף פעולה ייחודי במסגרתו פיתחו
תפריט חווייתי, שמציג זוית נוספת לקוטג’ כחומר גלם מגוון, המשתלב במנות חמות וקרות
שניתן להכין בכל שעות היום. התפריט המיוחד יוגש בכל סניפי הרשת החל מה-1 בנובמבר
ועד ה-30 בנובמבר.
בין המנות שיושקו
בתפריט החדש, המיועד לכל שעות היום ניתן להשיג מנות חמות וקרות: ארנצ’יני
גבינות וקוטג’: אורז ארבואריו בבישול ארוך, גבינות וקוטג’ בציפוי פריך, מונח
על קרם קוטג’, סלסת עגבניות ועשבי תיבול, בלסמי מצומצם, שמן זית ופרמז’ן, קאצ’ו
א פפה - גרסת הקוטג’: פסטה רחבה בחמאת שום, קוטג’, פרמז’ן ופלפל שחור גרוס, טרטר
גבינות וקוטג’: קוטג’, מוצרלה פרסקה, גבינה בולגרית מפורקת, עגבניות מרוסקות,
צנונית, עלים ירוקים ושמן זית. מוגש לצד ירקות שוק, זיתים ובייגל זעתר מוצרלה, ארוחת
בוקר הכי ישראלי: קרם קוטג’ - מלפפון טרי, עלים ירוקים וסומק, סלסת
עגבניות שמש ועשבי תיבול, ביצים קשות, גביע קוטג’ אישי, סלסת תמרים, פקאן סיני ובצל
ירוק, ירקות שוק, בייגל זעתר ומוצרלה. לצד בריוש עשיר בחמאה, דבש, קוטג’ ושברי
פיסטוק, וקינוח באטר האני קוטג’: בריוש עשיר בחמאה, צרוב קלות, עם דבש,
קוטג’ ופיסטוק גרוס. המלצתנו היא דווקט לשים את המנות המעניינות בהתחלה. ארוחת
הבוקר פחות כזו.
יאיר מלכה, גלעד אלמוג
וניר אדרי, בעלי רשת קפה גרג: "אנחנו בגרג שואפים כל הזמן לחדש ולרגש
את הצרכן הישראלי. שיתוף הפעולה עם תנובה סביב המוצר הכי ישראלי שיש -
הקוטג', הוא דרך לחבר בין חוויה קולינרית עכשווית למוצר אייקוני ויומיומי. אנו
מזמינים את כולם להגיע ולטעום את הקוטג' - כמו שמעולם לא טעמתם אותו."
תמי אשהיים, מנהלת חטיבת תנובה שף: "קוטג’
תנובה הוא אחד ממוצרי הדגל של החברה ובשוק המזון בכלל - סמל לטעם הישראלי האהוב.
מעבר להיותו מרכיב קלאסי בארוחת הבוקר, שיתוף הפעולה עם רשת גרג ממחיש כיצד הקוטג'
הפך בשנתיים האחרונות לחומר גלם מרכזי ומפתיע במנות קולינריות - זאת בזכות המרקם
האהוב והטעם העדין, שמאפשרים לשפים ולצרכנים בבית ליצור ממנו אינספור גרסאות
יצירתיות ומעודכנות, המעניקות למנות טעם ישראלי ייחודי".
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
תגובות
הוסף רשומת תגובה