יקבי בנימינה עם יינות אדומים ולבנים קיצים &Wine קברנה סוביניון ו- &Wine בלנד לבן

 


ערב מבורך,

פעמיים כי טוב עם 2 יינות משובחים מיקבי בנימינה.


היין האדום קברנה סוביניון , יין מהאדומים הכי טובים ששתינו אי פעם ושתינו לא מעט יינות אדומים.

ארוחת ששי עם כל המשפחה על השולחן- בשר, עוף , קציצות עסיסיות ברוטב ותוספות וכוכב הערב האדום של יקבי בנימינה. תענוג צרוף . הוא באמת מושלם ליד בשר בקר.  מאוד מאוד אהבנו.

ממליצים



&Wine קברנה סוביניון

- בשר בקר -

יין אדום יבש



על הסדרה:

כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.

בסדרת &wine 7 יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.

 

תהליך ייצור היין:

הענבים נבצרו בבציר לילי. לאחר השרייה קרה למשך הלילה להגברת מיצוי הצבע והמרכיבים הפירותיים  הוספו שמרים והחלה התסיסה שנמשכה 10 ימים שבסופם נסחט היין והועבר להמשך התבגרות בחביות עץ אלון למשך מספר חודשים.

 

אופי היין:

היין חושף ארומות פרי אדום, מעט מתובל, האופייניות מאוד לקברנה סוביניון הגדל באזור הקר והגבוה. טעמו של היין עשיר, רענן ונגיש כבר כעת והסיומת אלגנטית ומאוזנת.

מוכן לשתיה כבר כעת ובתנאי אכסון טובים ימשיך להתפתח בבקבוק במהלך שלוש-ארבע שנים לאחר הבציר.

היין יחמיא במיוחד למנות מבוססות בשר אדום בשיטות בישול שונות: על הגריל, בקדרה או בתבשילים שפעי טעם.

 

* את הבלנד הלבן שתינו אחרי הארוחה ליד הפבלובה עם הפירות שרפי אפה, היין פירותי ברמות על, טעים, לא לשכוח לקרר היטב. טעים מאוד. ממליצה באהבה.




 

&Wine בלנד לבן

- קינוחים -

יין לבן חצי יבש



על הסדרה:

כשאנחנו יוצרים יין אנחנו רואים את החיבורים שנרקמים. את האיזון העדין בין חומרי גלם שיוצרים מנה מרגשת. את ההנאה שמקורה במפגש שבין שף ויינן. השידוך למנה שיוצר חוויה הרמונית עם עושר של טעמים או הקשר האנושי שנרקם כשבקבוק נפתח. חיבורים מושלמים הם המלאכה שלנו.

בסדרת &wine 7 יינות שנוצרו על מנת להתחבר לאוכל על בסיס מאפייני זן הענבים, אזור הגידול ושיטת הייצור.


הרכב זנים:

50% גוורצטרמינר, 30% סוביניון בלאן, 20% מוסקט קנלי

 

תהליך ייצור היין:

 כל זן נבצר בנפרד כשהגיע הענבים ליצירת בלנד זה נבצרו בבציר לילי והועברו מיד להפרדה מהשזרות ולמעיכה קלה. לאחר מכן הועבר התירוש לשיקוע במכלי נירוסטה למשך הלילה. לאחר השיקוע הועבר התירוש להתססה בטמפרטורה של כ-16 מעלות, המשיך לשפיות והצללות וכן קיבל תוספת של תירוש טבעי שנשמר עוד בשלבים המוקדמים וכך נוצר הבלנד הסופי  של שלושת שהועבר לתהליך הבקבוק.

 

רשמי טעימה:

יין זה מבטא שילוב הרמוני בין החמיצות והרעננות של הסוביניון בלאן, העושר והמבנה של הגוורצטרמינר והארומטיות הנפלאה של המוסקט קנלי. היין מפגין ארומות תפוח ירוק טרי,  אשכולית עדינה, פרחים לבנים ופרי טרופי. בטעימה ניכרת רעננות פרי טרי ואיזון נעים בין חומציות מצוינת ומתיקות עדינה.

המתיקות המענגת של היין תשתלב היטב עם מנות בעלות מתיקות גבוהה יחסית כמו מנות קינוח מסוגים שונים: עוגות ומאפים, גלידה ועוד.                              


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

תערוכת "עץ החיים"- תציג ב 14.4.2024- 27.4.2024 בגלריה על האגם ברעננה

תערוכה חדשה: "אביב מתעורר" "פרחי האביב הם חלומות החורף, שעליהם אנו מספרים בבוקר, בשבתנו ליד שולחן המלאכים" (ח'ליל ג'ובראן)

הגלריה החדשה לאמנות ישראלית FUN ART GALLERY משיקה תערוכה חדשה : 'הרמוניה של היקום' התערוכה תוצג לקהל הרחב עד 15 ליולי