חוגגים שבועות עם "משומשו": מגישה מתכון לעוגת עוגת גבינה שכבות טבעונית בשלושה טעמים


צהרים טובים,

























שבועות שמח עם "משומשו" – מגישה מתכון לעוגת גבינה טבעונית:
עוגת גבינה שכבות טבעונית
בשלושה טעמים
חברת "משומשו", יצרנית הגבינות הטבעוניות, מגישה לרגל שבועות, בשיתוף השפית אביגיל מייזליק, מתכון חגיגי ומיוחד לעוגת גבינה שכבות טבעונית. עוגת ביסקוויטים וגבינה בשלושה טעמים - חמאת בוטנים, ממרח נוגט ושוקולד לבן, בשימוש ממרחי הגבינות הטבעוניות בסגנון שמנת של משומשו, טעימה להפליא ונהדרת כקינוח לארוחת החג, לטבעונים ולכולם. חג שמח!
מצרכים (ל-2 תבניות אינגליש קייק):
500 גרם ביסקוויטים בטעם קקאו
למלית חמאת בוטנים:
1 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
1/2 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
4 כפות גדושות חמאת בוטנים
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
1כפית מיץ לימון
למלית ממרח נוגט:
1 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
1/2 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
4 כפות גדושות ממרח נוגט פרווה
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
1 כפית מיץ לימון

למלית שוקולד לבן:
1 ממרח בטעם טבעי בסגנון גבינת שמנת 9% משומשו (200 גרם)
1/2 ממרח בסגנון קלאסי בטעם גבינת שמנת 25% משומשו (100 גרם)
100  גרם שוקולד לבן
1 כף שמן
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס שמנת צמחית או קרם קוקוס
1 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה:
1.     מכינים את מלית חמאת הבוטנים: שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד. טועמים ומאזנים מתיקות, במידת הצורך מוסיפים מעט סוכר או מיץ לימון.
2.     מכינים את מלית הנוגט: שמים את כל חומרי המלית במעבד מזון ומערבלים עד לקבלת קרם אחיד. טועמים ומאזנים מתיקות.
3.     מכינים את מלית השוקולד הלבן: ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן על סיר כפול על אדים. במעבד מזון מערבלים יחד את הגבינות, השמנת, הסוכר והלימון. מוסיפים לשוקולד המומס 3-4 כפות מתערובת הגבינות ומערבבים בעזרת מטרפה לקבלת תערובת אחידה. מעבירים אותה למעבד המזון ומעבדים יחד את כל התערובת.
4.     מרכיבים את העוגה: מניחים בשתי תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפיה שכבה של ביסקוויטים. יוצקים את שכבת חמאת הבוטנים בשתי התבניות. מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים ועליהן יוצקים את שכבת גבינת הנוגט. מניחים שכבת ביסקוויטים נוספת ומורחים למעלה בצורה נאה את שכבת השוקולד הלבן. שומרים במקרר כשמונה שעות או שעתיים בהקפאה עד להגשה.  



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

תערוכת "עץ החיים"- תציג ב 14.4.2024- 27.4.2024 בגלריה על האגם ברעננה

תערוכה חדשה: "אביב מתעורר" "פרחי האביב הם חלומות החורף, שעליהם אנו מספרים בבוקר, בשבתנו ליד שולחן המלאכים" (ח'ליל ג'ובראן)

הגלריה החדשה לאמנות ישראלית FUN ART GALLERY משיקה תערוכה חדשה : 'הרמוניה של היקום' התערוכה תוצג לקהל הרחב עד 15 ליולי